Kategorier
Artiklar

En ansiktslyft för nya hemmet

Du har äntligen köpt ditt drömhus. Men det är inte riktigt “där” än. Du måste sätta egen prägel på hemmet genom att inreda enligt din stil innan du flyttar in. Behöver du skaffa hjälp?

En professionell inredare kan ge dig den vägledning du behöver för att lyckas med trevnaden i ditt nya hem. Anlita dem gärna när du känner dig osäker på din stil. Alternativt kan du välja att lämna ansvaret för inredningen helt på deras axlar. Detta fungerar om du till exempel är fullt upptagen med annat och helst vill slippa. Inredaren kommer att samtala med dig för att komma fram till den stil du tycker om. De måste veta vilka förväntningar du har samt vilka detaljer du helst vill undvika.

Upcycla eller köpa nytt?

När du väl hittat fram till rätt färgpalett och belysning, gäller det att tänka på detaljerna. Inredaren utgår gärna från de saker du redan har. Finns det i ditt bohag kanske en skön soffa som inte passar in i den nya inredningen? Det går att byta klädsel på den i stället för att köpa en ny. Den gamla byrån som gått i arv i generationer kan få nytt liv med lite färg. Vill du ha helt nya gardiner? Inredaren kan föreslå olika textilier som hjälper till att skapa rätt känsla i ditt nya hem. Med hjälp av moodboards kan du visualisera olika idéer om hur varje rum skulle kunna se ut. Då återstår bara att välja den du tycker bäst om, och njuta av att se det förverkligas! Läs mer om inredare på denna webbsida: https://www.insyninterior.se/