Kategorier
Inredning

En gardinkappa kan pryda vilket fönster som helst

En gardinkappa släpper in mycket ljus. Gillar du en lättsam inredning som kan skifta lite i takt med årstiderna kan det vara läge för en gardinkappa i de rummen du vill ha det lite mer ombytligt.

Ibland kan det vara skönt att kunna byta stämning i ett rum med några enkla grepp. Att sätta upp en gardinkappa kan vara en sådan sak. Genom att byta den vid alla högtider har du snabbt och lätt gjort den förändring som krävs för att du ska få ny härlig energi och mycket ljus in genom dina fönster. Vill du ha mindre ljus tar du ett mer kraftfullt material.

En gardinkappa för varje årstid eller högtid

Visst vore det en trevlig idé att kunna byta miljö bara med hjälp av en gardinkappa? Det går, prova får du se! På hösten kan du sätta upp en gardinkappa med murriga jordfärger. När julen stundar kan du ha en gardinkappa som förhöjer det du tycker om med julen och när det sedan är vinter kan både stilen på kappan och mönstret spegla vad du känner för den årstiden. Inför våren kan det vara något helt annat och sedan kommer sommaren med sina lätta material som släpper in allt ljus i ditt hus. Men innan dess blir det påsk och då kan du ju sätta upp en liten läcker gardinkappa som har ett mönster och färger som speglar påsken. Det finns inget så lätt som att förändra ett rums energier och dess utseende som med ett gäng gardinkappor.